14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Međunarodna radionica za izradu školskih prometnih planova
M

Ne propustite

U Koprivnici će se u četvrtak i petak održati radionica za izradu školskih prometnih planova koji su jedan od načina poboljšanja prometne održivosti u gradovima. Radionica se održava u suradnji Grada Koprivnice i grada Kaunasa, a u sklopu programa Civitas Catalist. Sudionici radionice biti će predstavnici 6 gradova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. U sklopu radionice izradit će se studija izvedivosti školskog prometnog plana OŠ «Braća Radić» u Koprivnici, koji će ujedno biti i prvi takav plan u našoj zemlji.

Radionicu će voditi James Geever i Helena Hećimović, a započet će predstavljanjem projekta i inicijative CIVITAS 2.travnja u 10 sati u Gradskoj vijećnici. Inicijativa CIVITAS najveća je mreža europskih gradova koji provode programe prometne održivosti, nastojeći trajnim mjerama smanjiti negativan utjecaj prometa. Uz gradove EU u programu Civitas Catalist mogu sudjelovati i gradovi iz drugih zemalja, a Koprivnica je prvi grad u Hrvatskoj i jedan od prvih gradova uopće koji koriste tu mogućnost prenošenja iskustva europskih gradova u osmišljavanju vlastitih projekata prometne održivosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×