Četvrta liga

Mihael Miklečić više nije trener križevačkog Radnika: Od početka priprema pojavljivale su se neke čudne okolnosti koje su ometale rad i atmosferu

Radnik-Križevci u ovoj sezoni imaju jednu pobjedu, dva neriješena ishoda i dva poraza te zauzimaju osmo mjesto prvenstvene ljestvice, što je Miklečić smatrao neuspjehom i samoinicijativno je podnio ostavku na mjesto trenera. 

18:00h
0
Prostori Nk Križevci
Mihael Miklečić // Foto: Ivan Brkić

Mladi trener Mihael Miklečić više nije glavni trener križevačkog Radnika! Ostavku je podnio još u subotu nakon utakmice protiv Virovitice kada je Radnik u 86. minuti primio pogodak za 2-2, što je samo zaokružilo slabiji ulazak u sezonu.

Jučerašnja utakmica protiv Rijeke bila mu je posljednja na klupi križevačkog četvrtoligaša, a iako je ostavku podnio nekoliko dana prije, odlučeno je da ostane na klupi još u ovoj utakmici. U klubu su smatrali da je zaslužio s obzirom na ostvarene rezultate, posebice plasman u glavni ždrijeb hrvatskog kupa.

Radnik-Križevci u ovoj sezoni imaju jednu pobjedu, dva neriješena ishoda i dva poraza te zauzimaju osmo mjesto prvenstvene ljestvice, međutim Miklečića rezultati nisu nagnali da podnese ostavku, već neki drugi razlozi.

– Želim se najprije zahvaliti klubu na ukazanoj prilici i za mene velikom i neprocjenjivom iskustvu. Stvar je zapravo jednostavna, osjećam da u ovom trenutku više ne mogu izvući maksimum iz ekipe. Već se od početka priprema pojavljuju neke čudne okolnosti koje ometaju rad i atmosferu. Jednostavno mi treba mali predah i odmor od toga. Naravno da ostajem u klubu, nastavljam raditi kao trener mlađih kategorija i opet kao veliki navijač seniorske ekipe i želim da pronađu jednu novu energiju i novi poticaj, kako bi se vratili u pozitivan ritam, jer samo takav oni i klub zaslužuju – rekao je sada bivši trener Križevaca.

Prijelazni trener do dolaska novog bit će Dražen Kemenović, a za vikend ih očekuje gostovanje u Ferdinandovcu.