Zvijezde Big Brothera

Mika i Giba preselili u Reku, Branka će im ostaviti kuću?

18:06h
0
Mika i Giba s Brankom // Foto: Matija Gudlin

Jako sam sretna što su došli. Bili su mi jako dragi na televiziji. Puno sam putovala po svijetu i radila s ljudima, ali ovakve nikada nisam upoznala. Lijepi su, pametni, dragi i pristojni. Osjetila sam da su iskreni, rekla je Branka.

Zvijezde Big Brother show-a, 24-godišnji blizanci  Miroslav Vasić Mika i Dragutin Vasić Giba, već su dobro znani građanima Koprivnice. Portal ePodravina.hr već je pisao i njihovom posjetu prijateljici Branki Rakić iz Reke, kod koje su u međuvremenu i preselili.

Mika nam je tada objasnio kako je Branka pomno pratila njihov nastup u Big Brotheru i napisala im pismo puno čestitki, lijepih riječi i pohvala, na što su joj uzvratili pismom zahvale i fotografijama iz BB kuće. Kada ih je vidjela na svom kućnom pragu, kaže Giba, rekla je da su uživo još ljepši i šlang.

– Jako sam sretna što su došli. Bili su mi jako dragi na televiziji. Puno sam putovala po svijetu i radila s ljudima, ali ovakve nikada nisam upoznala. Lijepi su, pametni, dragi i pristojni. Osjetila sam da su iskreni – kazala nam je tada Branka.

Mika i Giba Vasić u Reki // Foto: Matija Gudlin
Mika i Giba Vasić u Reki // Foto: Matija Gudlin

Ovi blizanci osvojili su je svojom jednostavnošću i iskrenošću.

Tada su nam ispričali  kako su prvi put u Reki i kako im je uistinu žao što neće moći razgledati Koprivnicu i ostati malo duže, ali čekaju ih obaveze.

No ipak su odlučili useliti kod ove gospođe koja u velikoj katnici živi sa svojim suprugom. Vasićima  je Branka, piše 24 sata, prepustila apartman u svojoj kući, dok joj oni pomažu u vrtu, zalijevaju cvijeće te kuhaju.

Branka kaže da joj nacionalnost i boja kože ne igraju ulogu dok god su ljudi iskreni i pošteni.

– Mislim, ja bih voljela ostaviti im kuću jer nemam nikoga. No to samo Bog određuje. Oni su mi kao sinovi – kratko je rekla Branka za 24 sata.

Vasići pak kažu da novaca imaju dovoljno te da nije istina da ih ona financira, tek svi zajedno uživaju u druženju.

 

čitam...