26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Milanović: Podravski ipsilon se gradi i gradit će se
M

Ne propustite

Iako nije bio zasebna točka dnevnog reda današnje sjednice Vlade, Podravski ipsilon je spomenut tijekom rasprave o novom kreditnom zaduženju Hrvatskih autocesta i njezinom planu rada za ovu godinu. Premijer Zoran Milanović je prometnicu spomenuo, ali i naglasio da ona više ne spada u djelokrug rada Hrvatskih autocesta.

– Treba radi cjelovite slike i možda objašnjenja, dodati i to da se u nadležnosti Hrvatskih cesta, a ne Autocesta, gradi i gradit će se brza cesta od Vrbovca preko Križevaca na Koprivnicu. To je podravski ipsilon. Ranije je to trebala biti autocesta, no nije u stvari jasno zašto jer bi se naplaćivala cestarina. Ovako je plan da to Hrvatske ceste izgrade u profilu brze ceste, što je praktički ista kvaliteta vožnje, besplatno je za korisnike, a u izvedbi je i do 35% jeftinije, kazao je premijer Milanović.

Premijer Milanović Podravski ipsilon naveo je kao dopunu prometnim projektima koji će se graditi ove godine, a kako plan rada Hrvatskih cesta nije bio tema Vladine sjednice, nisu se čuli ni rokovi i ostale pojedinosti. Ipak, ostaju izrečene premijerove riječi ‘da se cesta gradi i gradit će se’.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×