17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Predsjednik o situaciji

Milanović: Taj Stožer je neko paratijelo koje nije ni postojalo, a onda su dobili ovlasti od mene jer su molili
M

Ne propustite

Predsjednik Zoran Milanović u intervjuu za N1 televiziju komentirao je, između ostaloga, i situaciju s koronavirusom i Nacionalni stožer civilne zaštite.

– Taj Stožer je neko paratijelo koje prvo nije ni postojalo. Onda su dobili neke ovlasti, a prve velike ovlasti su dobili zakonom koji sam ja potpisao u pet minuta jer su molili, hitno-hitno-hitno. A oni su onda iz tih minornih izmjena izveli puno veće ovlasti nego što im zakon daje – kaže.

– Ovo su neke odluke koje traju prema svima. Prvo blokirate grad, pa županiju, pa državu… – dodao je i govorio o filmu Variola Vera o epidemiji u Beogradu.

– U tom filmu koji je iz ’82. imate neki štab koji formira država i zovu jednog profesora koji je jedini 30-ih vidio velike boginje i on im govori što da rade, a oni mu odgovaraju: ‘Gospodine profesore, mi smo vas pozvali jer vas cijenimo, ali odluku će preuzeti politika’, i tako je i bilo – kaže Milanović i dodaje kako je slično i kod nas.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×