Rezime osme sezone

Milivojević: Zimska liga uz bok je najboljim hrvatskim turnirima

13:23h
0
Predsjednik Udruge za mali nogomet Koprivnica // Foto: Zvonimir Markač
Foto: Zvonimir Markač

Seniorski dio Zimske lige u subotu je osvojila zagrebačka ekipa Caffe bar Garden & Optika Očalinko, a veteranski koprivnički Active Commerce. Memorijal prof. Branimir Jedvaj osvojili su igrači Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice (mlađi pioniri) i Prizma VV (stariji pioniri).

Osma sezona koprivničke malonogometne Zimske lige ispunila je očekivanja publike, kao i organizatora, Udruge za mali nogomet Koprivnica.

– Publika koja je u velikom broju došla na finalni dan u dvoranu Srednje škole mogla je stvarno uživati u sjajnom malom nogometu. Imali smo nikad uzbudljivije polufinale i finale seniora. Bilo je puno penala, neizvjesnosti, preokreta i to je nagrada svima nama. Veteranski finale i Memorijal prof. Branimir Jedvaj također je ponudio puno uzbuđenja – rekao je predsjednik Udruge za mali nogomet Koprivnica Sergej Milivojević.

Dodao je kako je turnir nagrada i publici, ali i Gradu Koprivnici.

– Zimska liga pokazala je da je po kvaliteti i izjednačenosti uz bok najbolji hrvatskim turnirima i mi smo više nego zadovoljni napretkom malog nogometa u Koprivnici – rekao je Milivojević.

Podsjetimo, seniorski dio Zimske lige u subotu je osvojila zagrebačka ekipa Caffe bar Garden & Optika Očalinko, a veteranski koprivnički Active Commerce. Memorijal prof. Branimir Jedvaj osvojili su igrači Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice (mlađi pioniri) i Prizma VV (stariji pioniri).

Nagradni fond bio je 82.600 kuna, a najviše je pripalo pobjedničkoj momčadi u seniorskoj konkurenciji – 40.000 kuna.

Humanitarni dio turnira ove je godine bio posvećen humanitarnoj udruzi “Šegrtsko srce” za pomoć učenicima slabijeg imovinskog stanja koprivničke Obrtničke škole.