17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ulica Gornje Križevčine

Ministarstvo odobrilo 130 tisuća kuna za izgradnju pješačke staze u Križevcima
M

Nastavak radova se očekuje u kolovozu 2017. godine.

Ne propustite

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odobrilo je 130 000 kuna za izgradnju komunalne infrastrukture za treću uporabnu cjelinu izgradnje pješačke staze Gornje Križevčine.

Cjelokupni projekt izgradnje pješačke staze sastoji se od tri uporabne cjeline čijom će se realizacijom izgraditi pješačka staza u Ulici Gornje Križevčine u Križevcima koja će se spojiti s izgrađenom pješačkom stazom u Ulici kralja Petra Krešimira IV. u Križevcima. Ukupna duljina pješačke staze iznosit će 1020 metara, a izgradit će se i kanalizacija oborinske odvodnje u duljini od 694 metara.

Prva uporabna cjelina izvršena je 2016. godine te je izgrađena pješačka staza u duljini od 221 metara ukupne vrijednosti 359 441 kuna. Druga uporabna cjelina sastoji se od izgradnje oborinske odvodnje u duljini od 694 metara, za što je investitor Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci dok se treća uporabna cjelina odnosi na izgradnju pješačke staze u duljini od 799 metara.

Nastavak radova se očekuje u kolovozu 2017. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×