19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odlična prilika

Ministarstvo turizma i sporta objavilo pozive poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu te za sufinanciranje projekata udruga
M

Prijave su moguće isključivo putem portala eTurizam: https://eturizam.gov.hr/ - usluga TuRiznica.

Ne propustite

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je dva javna poziva.

Prvi, Javni poziv poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu “STIPENDIJE” – Javni poziv otvoren je do 2. studenoga 2024. godine ili do iskorištenja sredstava.

Prijave su moguće isključivo putem portala eTurizam: https://eturizam.gov.hr/ – usluga TuRiznica.

– Prijavu mogu popunjavati i podnijeti samo ovlaštene fizičke osobe koje imaju ovlaštenje za zastupanje poslovnog subjekta odnosno prijavitelja, isključivo u svrhu podnošenja prijave na predmetni Javni poziv (u sustavu eGrađani), u suprotnom prijava neće biti važeća – stoji u obrazloženju.

Prijave putem portala eTurizam

Sva pitanja vezana uz javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkom poštom, slanjem upita na adresu elektroničke pošte: potpore-ktg@mints.hr

Prilikom slanja upita u polje Predmet/Subject napisati mjeru za koju se traže informacije (Mjera A, B, C, D ili E). Posljednji dan za slanje upita je 13. ožujka 2024. godine.

Zatim, najava Javnog natječaja za sufinanciranje projekata udruga u turizmu u 2024. godini.

– Natječaj je namijenjen udrugama za sufinanciranje projekata u turizmu u dva programska područja: projekti poticanja na razvoj karijere u turizmu i projekti razvijanja svijesti o pristupačnom turizmu. Projekte mogu prijaviti strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu i udruge čije djelovanje je vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom – pojašnjavaju.

Planirani datum objave Javnog natječaja za sufinanciranje projekata udruga u turizmu u 2024. je 22. ožujka 2024. godine te se od tog datuma mogu podnositi prijave popunjavanjem on-line obrasca prijave i učitavanjem svih propisanih/obveznih obrazaca i propisane dokumentacije putem elektroničke usluge TuRiznica https://eturizam.gov.hr/

Detaljnije doznajte na POVEZNICI.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×