11.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
AK KOPRIVNICA

Mirko Antoljak na Prvenstvu Hrvatske trčao 12 sati dugu utrku, evo koliko je kilometara prevalio
M

Klupsko vodstvo poručuje kako je riječ o iznimno uspjehu s obzirom na to da je prije dva tjedna odradio ultramaraton Zagreb-Vukovar dug 344 kilometara te osvojio sedmo mjesto.

Ne propustite

Mirko Antoljak predstavljao je Atletski klub Koprivnicu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u trčanju na 12 sati održanom u sportskom parku Mladost u Zagrebu.

Antoljak je na kružnoj stazi dužine 1400 metara za 12 sati pretrčao više od stotinu kilometara. Klupsko vodstvo poručuje kako je riječ o iznimno uspjehu s obzirom na to da je prije dva tjedna odradio ultramaraton Zagreb-Vukovar dug 344 kilometara te osvojio sedmo mjesto.

U Zagrebu je, pak, bio 24.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

RASPJEVANE SESTRE

[eTV] Koprivničke medicinske sestre prave su pjevačke zvijezde: U naš se zbor može uključiti tko god želi, nema audicije, bitna je samo volja

Nastupom na javnoj televiziji, o čemu smo pisali, medicinske sestre iz koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek ušle su u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×