17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPORA

Mirko Perok s ministricom Brnjac potpisao ugovor o sufinanciranju izgradnje fitness igrališta
M

Vanjsko fitness igralište uredit će se u Sportskom parku u Virju kod teniskih terena te će po završetku projekta svi ljubitelji sporta i rekreacije imati još jednu mogućnost za rekreaciju i druženje kaže Mirko Perok

Ne propustite

Općina Virje dobila je od Ministarstva turizma i sporta potporu od 23.500 eura za projekt izgradnje i opremanje vanjskog fitness igrališta, a Mirko Perok, načelnik Općine Virje i Nikolina Brnjac ministrica turizma i sporta potpisali su ugovor o sufinanciranju.

Radove na pripremi terena, postavljanju antistres podloga i opremanju spravama izvodit će tvrtka GT Jura, a ukupna vrijednost projekta je 43.000. Preostalih 19.500 eura osigurano je u općinskom proračunu.

– Ovo vanjsko fitness igralište uredit će se u Sportskom parku u Virju kod teniskih terena te će po završetku projekta svi ljubitelji sporta i rekreacije imati još jednu mogućnost za rekreaciju i druženje – kaže Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

Foto: Općina Virje
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni savjeti

Ovo je najbolje vrijeme za zalijevanje vrta ljeti, mnogi su iznenađeni

Budući da su temperature visoke, važno je znati kako pravilno brinuti o sadnicama kako ne bi uvenule. Zalijevanje vrta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×