19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćno

MIRNA PODRAVINA Prijetio ocu da će ga ubiti, on se pravdao: Govorio je za mamu da je prostitutka!
M

Da, razvodio sam se sa suprugom koja da se bavi prostitucijom. Saznao sam da mu je dala 400 kuna i rekla mu da ide k njima malo gnjaviti - kazao je otac.

Ne propustite

Koprivnički je Općinski sud jednog 44-godišnjaka osudio na godinu dana uvjetnog zatvora, uz rok kušnje od čak pet godina. Kao da su mu poručili ako ponovi slično djelo u pet godina da će morati u zatvor. S obzirom na njegovo iskustvo s pravosuđem, bojimo se da neće najozbiljnije shvatiti ovu poruku!

On je, dodajmo na početku, još u listopadu 2018. godine oko 16.30 sati, napravio kazneno djelo u Delovima. Pijan je, u dvorištu obiteljske kuće želio uplašiti oca. Prvo mu je rekao da će ga istući, a nakon toga da će ubiti njega i njegovu kćer.

Ovaj je 44-godišnjak inače vrlo dobro poznat pravosuđu, iz ove presude vidljivo je kako ima seriju kaznenih djela, od uništenja i oštećenja tuđih stvari, ozljeđivanja drugih… Jednom je čak dobio i kaznu zatvora no ona mu je zamijenjena radom za opće dobro. Sve su bile uvjetne, pa tako i ova aktualna.

nasilje, maltretiranje, autist, napad Spolno općiti
Ilustracija (nema veze s događajem u tekstu) // Screenshoot

Otac: Da razvodim se…

– Bio sam pijan, i sukobio se s ocem u dvorištu. Međutim, nisam prijetio ni njemu ni sestri da će ih ubiti. Samo sam rekao da ću ga istući – kazao je na ispitivanju i dodao kako je to bilo zato jer je ružno govorio o majci, da se prostituira s više osoba.

– Da, razvodio sam se sa suprugom koja da se bavi prostitucijom. Saznao sam da mu je dala 400 kuna i rekla mu da ide k njima malo gnjaviti. Tako se ponašao pod njenim utjecajem – kazao je otac koji je dodao i da misli da ga njegov sin ne bi mogao istući ni ubiti i da je siguran da nema nikakvo oružje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×