Praznik rada

Mišel Jakšić: Pozivam sve građane da Prvi maj provedu na koprivničkom trgu, pripremili smo brojna događanja i ponešto za svakoga

Bit će održan i Sajam cvijeća te tradicijskih obrta, u organizaciji gradske Turističke zajednice, dok će za najmlađe biti pregršt igraonica i radionica. Stoga pozivam sve da dođu na trg i dobro se provedu, rekla je N. Tetec.

13:00h
0
Presica Prvi maj
Foto: Kristina Kos

Povodom Prvog maja, gradski oci i Komunalac već tradicionalno organiziraju veliku proslavu.


Tim su povodom organizatori danas održali press konferenciju na kojoj su javnost upoznali s brojnim događanjima, od kojih izdvajamo koncerte Letećeg odreda u subotu te Danguba u nedjelju, glavne zvijeze Dražena Zečića u ponedjeljak i u utorak grupe Vertigo.

– Od subote smo pripremili bogat program u kojem će se pronaći ponešto za svakoga. Kako i prethodnih godina, Praznik rada će se obilježavati tijekom četiri dana i ovom prilikom pozivam sve na koprivnički trg, da tamo provedu Praznik rada, jer smo se zaista potrudili brojnim aktivnostima građanima uljepšati ove dane, da bi se 2. svibnja svi u boljoj atmosferi vratili na posao – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nataša Tetec, prva žena Komunalca, napomenula je da su sretni što organiziraju ovaj event te izrazila zadovoljstvo što će se u u subotu održati Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova, dok na kraju dana nastupa Leteći odred, a u suradnji s Poslovnim dnevnikom.

– Bit će održan i Sajam cvijeća te tradicijskih obrta, u organizaciji gradske Turističke zajednice, dok će za najmlađe biti pregršt igraonica i radionica. Stoga pozivam sve da dođu na trg i dobro se provedu – rekla je N. Tetec.

Tatjana Petričušić, glasnogovornica Carlsberga, istaknula je kako je zadovoljna što je Carlsberg nastavio tradiciju te je i ove godine glavni sponzor proslave Praznika rada.

– Uvijek smo partneri na Pan festu, a ove ćemo godine promovirati našu veliku nagradnu igru U roku odmah, koja traje do 31. kolovoza i ovo je prigoda da se zaigra i osvoji brojne nagrade. Nadam se da će ova tradicija živjeti i dalje – zaključila je ona.

U utorak, na sam Praznik rada, građanima će se dijeliti prvomajski grah.

Kompletan program pogledajte OVDJE.

 

čitam...