10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prijavit se možete i preko neta

Misite da ste dovoljno inteligentni? Hrvatska Mensa u Koprivnici održava testiranje, evo kada i gdje
M

Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja

Ne propustite

Dobre vijesti za sve one koji žele testirati inteligenciju.

Hrvatska Mensa održava testiranje inteligencije u subotu 9. prosinca u Koprivnici. Testiranje će provoditi ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od mjesec dana.

Svi koji ostvare rezultat bolji nego 98 posto populacije, u vrlo kratkom roku zaprimit će poziv na učlanjenje u Hrvatsku Mensu, koja trenutno broji gotovo 1300 članova.

Testiranje u Koprivnici održava se u Gimnaziji “Fran Galović”, i to po prvi puta nakon šest godina, a po treći sveukupno.

Prijava na testiranje moguća je putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojem se može pronaći više informacija o testiranju, a na kojima primarni cilj nije postati članom Hrvatske Mense, nego testirati inteligenciju, što se i naglašava na svakom testiranju.

Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja.

Testovi inteligencije koji se koriste su rodno i dobno neutralni, zasnivaju se isključivo na slikama, te za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika.

– Zadovoljstvo nam je održati testiranje inteligencije u Koprivnici 9. prosinca, uzevši u obzir da je testiranje u Koprivnici kao i u ostalim gradovima slične veličine, dio višegodišnjeg plana održavanja testiranja u većim regionalnim središtima s ciljem širenja mreže članova diljem cijele države – rekao je Mario Erceg, predsjednik Hrvatske Mense.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×