Izbor za Miss županije

Mislite da ste lijepe? Evo vam prilike da zabljesnete

12:00h
0
Organizatorica izbora Iva Horvat, na lanjskom izboru za Miss Međimurske županije

Pozivam djevojke da se prijave, zabave i da si povećaju šanse da postanu Miss Hrvatske, a možda i svijeta – rekla nam je Iva Horvat, koprivnička dizajnerica nakita, koja organizira izbor.

Prijave na izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije, počele su u utorak, a mogu se prijaviti sve Podravke i Prigorke, koje zadovoljavaju uvjete.

Organizatorica izbora za Miss Iva Horvat // Foto: Matija Gudlin
Organizatorica izbora za Miss Iva Horvat // Foto: Matija Gudlin

Natjecateljice moraju imati više od 16 i manje od 25 godina, trebaju biti visoke najmanje 170 centimetara te imati skladnu građu tijela i lijepe crte lica.

Kako je ovaj kraj poznat po lijepim djevojkama, zasigurno poveći broj zadovoljava tražene kriterije.

– Pozivam djevojke da se prijave, zabave se te da si povećaju šanse da postanu Miss Hrvatske, a možda i svijeta – rekla nam je Iva Horvat, koprivnička dizajnerica nakita, koja organizira izbor.

Sve kandidatkinje bit će pozvane na casting koji će se održati krajem veljače, gdje će biti izabrano 12 finalistica.

– Djevojke će na izboru izaći u svečanim haljinama, vjenčanicama, u dvije casual  odjevne kombinacije i možda u sportskoj odjeći – rekla nam je Iva.

Odjeću koju će nositi kreirat će domaći dizajneri, koji će se na taj način prezentirati javnosti, a novost je da od ove godine nema izlazaka u kupaćim kostimima.

– Tako je odlučeno, jer se ionako u uskoj haljini dobro vidi građa tijela, a posebna se važnost pridaje ne samo izgledu, nego i osobnosti djevojke.  Važno je da ima određene talente ili hobije kojima će impresionirati žiri – objasnila je organizatorica.

A u stručnom žiriju, između ostalih, trebao bi sjediti župan Darko Koren te vlasnica licence za izbor za Miss za Hrvatsku Iva Loparić Kontek.

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati 12. ožujka u koprivničkom Hotelu Podravina, kroz program će voditi Hana Tabaković, a najavljeni su i nastupi poznatih izvođača.

Djevojke se mogu prijaviti na službenim stranicama izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta.

čitam...
Loading...