14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi vrijedni 100 tisuća kuna

Mještani ulice Trnovec zadovoljni, Macina vulička u Novigradu Podravskom asfaltirana
M

Projekt sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a izvođač radova je Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o. 

Ne propustite

Krajem prošlog tjedna završeno je asfaltiranje kolnika u dijelu ulice Trnovec u Novigradu Podravskom.

Izvođači radova iskoristili su lijepo vrijeme i povoljnu temperaturu te su u petak, 23. prosinca, odradili sve ugovorene radove na odvodnji oborinskih voda i uređenju kolnika u dijelu ulice Trnovec, mještanima poznate kao i Macina vulička.

– U narednim danima predstoji nam odraditi okončani obračun, primopredaju radova, uputiti zahtjev za tehnički pregled za ishođenje uporabne dozvole, te kompletirati svu potrebnu dokumentaciju prema fondu zbog priznanja odobrenih sredstava sufinanciranja – rekao je načelnik Zdravko Brljek.

Podsjetimo, projekt sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100 tisuća kuna, a izvođač radova je Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×