4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi vrijedni 100 tisuća kuna

Mještani ulice Trnovec zadovoljni, Macina vulička u Novigradu Podravskom asfaltirana
M

Projekt sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a izvođač radova je Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o. 

Ne propustite

Krajem prošlog tjedna završeno je asfaltiranje kolnika u dijelu ulice Trnovec u Novigradu Podravskom.

- Oglas -

Izvođači radova iskoristili su lijepo vrijeme i povoljnu temperaturu te su u petak, 23. prosinca, odradili sve ugovorene radove na odvodnji oborinskih voda i uređenju kolnika u dijelu ulice Trnovec, mještanima poznate kao i Macina vulička.

– U narednim danima predstoji nam odraditi okončani obračun, primopredaju radova, uputiti zahtjev za tehnički pregled za ishođenje uporabne dozvole, te kompletirati svu potrebnu dokumentaciju prema fondu zbog priznanja odobrenih sredstava sufinanciranja – rekao je načelnik Zdravko Brljek.

Podsjetimo, projekt sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100 tisuća kuna, a izvođač radova je Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti