17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ništa od trećeg iz županije

Mladen Kešer ipak neće u saboru mijenjati Bajsa, izabrana je kandidatkinja koja je dobila 116 glasova
M

Zanimljivo, Bajs je dobio velik broj preferencijalnih glasova, njih 4251, a u saboru će ga zamijeniti osoba koju je zaokružilo samo 116 glasača.

Ne propustite

Mladen Kešer, predsjednik županijskog SDP-a i načelnik općine Kalnik, neće biti dio novog saziva Sabora, koji se konstituira sutra.

Kako piše N1, iz II. izborne jedinice bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa u saboru će mijenjati Martina Grman Kizivat, koja je izabrana po kriteriju pozicije na listi.

Kešer je bio sedmi na listi i njegove nade zasnivale su se na broju preferencijalnih glasova, koji je dobio daleko više nego Grman Kizivat, 2211 nasuprot 116. Bajs je već najavio da neće u sabor jer tada ne bi mogao ostati na mjestu župana, a njegovo mjesto nezavisnog zastupnika otišlo je SDP-u, prema predizbornom dogovoru o kojemu se već govorilo.

Tako su s Restart liste u II. izbornoj jedinici u saboru završili Rajko Ostojić, Vesna Nađ, Mišel Jakšić i Martina Grman Kizivat. Zanimljivo, Bajs je dobio velik broj preferencijalnih glasova, njih 4251, a u saboru će ga zamijeniti osoba koju je zaokružilo samo 116 glasača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×