24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mladenu Tudiću priznanje Najknjižničar
M

Ne propustite

Na godišnjoj skupštini Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja, održanoj u Čazmi prošli petak, Mladen Tudić, knjižničar u bibliobusu Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica, primio je priznanje Najknjižničar za dugogodišnji uspješan rad i stručan doprinos u knjižničarstvu.

Mladen Tudić radi kao knjižničar u bibliobusu već gotovo 35 godina, i zajedno sa svojim kolegom, vozačem Ivom Trepotecom, svakodnevno obilazi stajališta na području 15 općina te u rubnim dijelovima grada Koprivnice. Stoga je ova nagrada ujedno i priznanje uspješnom radu koprivničkog bibliobusa.
Na skupštini u Čazmi nagrađeno je još troje knjižničara – Snježana Berak iz Bjelovara, Ljiljana Budja iz Daruvara i Damir Balković iz Slatine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×