6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mladi folkloraši iz Đelekovca i Glogovca na malim Đakovačkim vezovima
M

Ne propustite

U povorci Malih đakovačkih vezova, što je prošla gradskim korzom od Male crkve do Strossmayerovog parka, prošlo je tisuću mališana u narodnim nošnjama.

Mali folkloraši i tamburaši iz 30 dječjih skupina s područja Đakovštine i Slavonije, te ostalih dijelova Lijepe naše, svoj program izveli su na velikoj pozornici u Strossmayerovom parku pred mnogobrojnom publikom.

Predstavnici Koprivničko-križevačke županije, prema odluci Selektora 12. Županijske smotre dječjeg folklora Andrije Ivančana, bili su dječja grupa KUD-a Rudar Glogovac i dječja grupa nižeg uzrasta KPD-a Seljačka sloga iz Đelekovca. Obje grupe izvele su igrice, brojalice, pjesme i plesove Podravine.

Uz službeni dio programa koji su izveli na vrlo visokom nivou, mališani su uživali i u posjetu Đakovačkoj katedrali te Zoološkom vrtu obitelji Bizik u Markovcu Našičkom.

Mladi folkloraši iz Đelekovca

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×