Mladi Hrvati trenirali u Koprivnici, izvukli smo i dobitnike ulaznica za utakmicu s Gruzijom

20:48h
0
Trening mlade reprezentacije Hrvatske na Gradskom stadionu u Koprivnici // Foto: Koprivnica.net

 


Mlada reprezentacija Hrvatske obavila je u utorak poslije podne službeni trening na Gradskom stadionu u Koprivnici uoči utakmice s Gruzijom na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Susret u kojem će se Halilović, Pašalić i ostali mladi reprezentativci predstaviti koprivničkoj publici igra se u četvrtak s početkom u 16 sati, a prenosit će ga Arena Sport 1.

– Utakmica je za nas vrlo bitna. Početak je kvalifikacija, a svaki početak donosi i neke nepoznanice, malo grča i nervoze. Međutim, imamo dobru ekipu, igrači su motivirani, svi želimo pobjedom krenuti u kvalifikacije koje će biti teške i duge, sa zaista dobrim suparnicima – rekao je izbornik mlade reprezentacije Hrvatske Nenad Gračan.

Znate li s kojim ćete sastavom istrčati u četvrtak?

– Ima još nekih nedoumica, no svi igrači koji su ovdje spremni su za nastup. Najvažnija je odgovornost u igri, zalaganje i motiv. Mislim da će uz to, bez obzira na to koji igrači istrče, sve biti u redu.

Što znate o reprezentaciji Gruzije?

– Jedna neugodna momčad. Gledao sam ih dva puta, imaju tri-četiri vrlo kvalitetna igrača. Dosta su agresivni, rade visoki pritisak i mogu biti neugodni. Dobri su, međutim, nisu bolji od nas, ali u nogometu to moraš potvrditi i na terenu. Ja se nadam da će naši dečki to i napraviti – zaključio je Gračan.

NAGRADNA IGRA: VODIMO VAS NA UTAKMICU MLADE REPREZENTACIJE

Na našu nagradnu igru koju smo realizirali u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom i Slavenom Belupom prijavilo se 40 čitateljica i čitatelja, a u utorak navečer izvukli smo i pet sretnih dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice za utakmicu mladih reprezentacija Hrvatske i Gruzije.

To su: Goran Logar (Koprivnica), Davor Horvat (Đurđevac), Ivan Krstanović (Koprivnica), Marijan Cikač (Koprivnica) i Marko Maričić (Koprivnica).

Molimo dobitnike da uz predočenje osobnog dokumenta svoje ulaznice podignu u prostorijama Slavena Belupa na Gradskom stadionu u srijedu, 2. rujna u vremenu od 9 do 16 sati.

 

čitam...