6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKO SRCE

Mladi Ludbrežani pomogli Petrinjcu popraviti krov nastradao u potresu, on ih sada traži
M

Još jednom, puno puno vam hvala dečki, puno nam je to značilo i kad se toga sjetim suze mi krenu same od sebe, jer mi je tek sutradan bilo jasno, kakav je to veličanstveni ljudski potez bio, napisao je Turajlić.

Ne propustite

Potres magnitude 6.2 koji je krajem prošle godine zadesio Petrinju mnoge je ljude ostavio bez krova nad glavom. Vlado Turajlić, stanovnik obližnjeg sela Klinca, jedan je od njih.

Volonteri iz cijele Hrvatske nesebično su krenuli u pomoć ljudima u potrebi, među njima i brojni Ludbrežani, a jedna skupina mladića pomogla je upravo – Vladi.

Potaknut njihovom gestom, ali i činjenicom da nisu uspjeli razmijeniti kontakte, Turajlić je gradonačelniku Ludbrega odlučio napisati pismo u nadi da će saznati tko su mladići velikog srca.

– Poštovani gradonačelnice, ne znam da li pišem ovu zahvalu na pravu adresu, ali nemam izbora. Moje ime je Vlado Turajlić iz sela Klinca pored Petrinje, koje je bilo također pogođeno potresom. Ovim putem (jer nisam imao priliku doći u Ludbreg) želio bih se zahvaliti jednoj grupi mladića (njih 8-10) koji su bili u našem selu i pomagali ljudima sve što se od njih tražilo. Meni su zakrpali (popravili) krov, a to mi je puno puno značilo (zbog kiše i snijega i hladnoće). Nažalost nisam pitao ni za sliku ni za telefon, a i oni sami nisu ništa htjeli osim da pomognu ljudima. Molim Vas, pokušajte saznati tko su ti mladi ljudi i odajte im negdje i nekad javno priznanje za ljudskost, jer ja kao pojedinac to ne mogu, a naše selo nema čak ni mjesni odbor. Ako neki sportski kolektiv može dobiti priznanje, ovo mi se čini da je još važnije za jedan grad. Još jednom, puno puno vam hvala dečki, puno nam je to značilo i kad se toga sjetim suze mi krenu same od sebe, jer mi je tek sutradan bilo jasno, kakav je to veličanstveni ljudski potez bio – poručio je u pismu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Evo kako ga napraviti kod kuće

Donosimo recept za sirup od koprive koji je idealan za dobrobit cijelog organizma

Berite mlade listove (vrh koprive i tri do četiri reda ispod vrha) i to negdje u prirodi gdje nema...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×