Mladi nogometaši Prizme VV osvojili turnir u Prelogu

11:53h
0
Momčad Prizme VV nakon turnira u Prelogu

Mladi nogometaši Prizme VV, 1999. godište, osvojili su Božićno-novogodišnji turnir u Prelogu i to u konkurenciji od 14 ekipa iz Koprivničko-križevačke, Međimurske i Varaždinske županije. Koliko su suparničke ekipe bile jake, svjedoče i “pojačanja” domaćih ekipa.

Voditelj momčadi Prizme VV, Zoran Vlah:

“Bila je jedna ekipa sastavljena od igrača Dinama i dečki iz Zagreba koji su igrali za domaću ekipu iz Međimurja.”

Mlade je nogometaše u polufinalu dočekao težak susret s jakom ekipom Varaždina za koje je nastupao i jedan igrač Nogometnog kluba Rijeka.

“S njima smo u regularnom dijelu odigrali 1:1 te nakon toga izborili jedanaesterce, gdje smo se, zahvaljujući obrani našeg vratara Slukića, plasirali u finale.”

No u finalu ih je dočekala vrlo jaka ekipa Auto kuće Grandi, pojačana igračima iz Dinama i Zagreba te hrvatskim reprezentativcima.

“Do samog kraja utakmice bilo je 1:1. Pred sam kraj ostali smo koncentrirani, držali smo se rasporeda i dogovora te uspjeli zabiti gol za 2:1 i sačuvali to vodstvo do kraja, čime smo osvojili prvo mjesto.”

Osim naslova prvaka, nogometaši Prizme VV osvojili su i nagrade za najboljeg golmana i najboljeg strijelca. Prvim vratarem turnira proglašen je Karlo Slukić, a prvim strijelcem Mihael Mladen.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW