Nezavisni kandidat

Mladi Petar Dombaj predstavio svoj program i kandidaturu za načelnika Općine Drnje

Podršku nezavisnom kandidatu Petru Dombaju uz mještane dao je i nezavisni saborski zastupnik, gradonačelnik Đurđevca i kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Željko Lacković.

12:42h
0
Foto: Petar Dombaj

U nedjelju je svoj program i kandidaturu za načelnika Općine Drnje predstavio nezavisni kandidat Petar Dombaj.

Ove je godine završio Stručni studij javne uprave na Pravnom fakultetu u Zagrebu, međunarodni smjer, te planira nastaviti sa školovanjem i upisati diplomski studij.

Aktivno igra amaterski nogomet već dugi niz godina te je član NK Tomislava iz Drnja.

– U svojoj kandidaturi želim istaknuti važnost mladih ljudi i njihov ostanak u mjestu jer najbolje razumijem njihove potrebe i probleme s obzirom da sam rođen 1992. godine – rekao je Dombaj.

Dodao je kako će se zalagati za otvaranje jaslica u sklopu dječjeg vrtića Vrapčić u Drnju, za dovršavanje komunalne infrastrukture, za pisanje i prijavu projekata na fondove EU, razvoj industrijske zone, otvaranje radnih mjesta, poticanje poduzetništva, te smještanje Općine Drnje na turističku kartu u našoj županiji.

–Važno je naglasiti da se zalažem i za ukidanje naknade za članove općinskog vijeća- istaknuo je Dombaj.

Podršku nezavisnom kandidatu Petru Dombaju uz mještane dao je i nezavisni saborski zastupnik, gradonačelnik Đurđevca i kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Željko Lacković.

 

čitam...