14.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Policija ih "odrezala"

Mladić iz Drnja na biciklu napuhao 1,88 promila, iskusni kolega iz Pitomače “bacio mu rukavicu” s 2,3 promila!
M

Tamo se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 121 kilometar na sat, iako je ograničenje 70 kilometara na sat - navode u policiji. 

Ne propustite

Kao i obično, koprivničko-križevačka policija objavljuje vikend rekordere u prometu, kako alkoholne tako i one kojima je noga “teška” na gasu. Ni ovaj nas put vikend rekorderi nisu iznevjerili.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u petak u 21.45 sati u Drnju, kod 27-godišnjeg vozača bicikla. On je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,88 promila – naveli su u policiji i dodali kako se ovaj put najbrži vozač sa “štrafte” u Kalinovcu preselio na drugu poznatu lokaciju u Prigorje.

policija sbrekorderi
Rekorderi i ovaj vikend // Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Najveća brzina kretanja zabilježena je u petak u 14.58 sati u mjestu Sveti Ivan Žabno. Tamo se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 121 kilometar na sat, iako je ograničenje 70 kilometara na sat – navode u policiji.

Posla je imala i podravska policija u susjednoj nam Pitomači. Naime, najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,29 promila utvrđena je u Pitomači, 50-godišnjeg vozača bicikla.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×