22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LUDO VJENČANJE

Mladu ‘kupio’ s tri kubika betona i tako dokazao njenoj obitelji da ju je zavrijedio
M

Iako je Ivanina obitelj za Krunoslava priremila zadatak ručnog miješanja betona, on ih je 'preveslao' i sa sobom doveo mikser s tri kubika betona

Ne propustite

Običaji u našem kraju su takvi da mladoženja kada kupuje mladu mora nešto odraditi da dokaže da ju je zavrijedio. S obzirom da se bavim građevinom, znao sam da će mi njeni prirediti nešto u tom pravcu – ispričao je mladoženja Krunoslav Topolko (34) iz Križevaca za 24sata koji je po svoju mladu Ivanu (28) došao s mikserom i tri kubika betona.

Medicinska sestra i građevinar zajedno su već pet godina, a zajedno imaju i sina kojeg su na dan vjenčanja i krstili.

– Bilo je to pravo malo slavlje. Imamo sjajnu obitelj i prijatelje koji su s nama feštali do devet ujutro – pojasnio je.

Krunoslav i prijatelji na svadbu su dojahali na konjima, dok su Ivanina obitelj i prijatelji za Krunoslava pripremili pravi dokaz njegove ljubavi. Narančastu miješalicu, lopatu i pijesak.

– Naša predviđanja pokazala su se točnima. Za mene i kuma pripremili su sve kako bismo ručno miješali beton. Ipak, preveslali smo ih jer smo doveli svoj mikser i tu sam prošao prvu prepreku da dođem do svoje Ivane – kaže Kruno. Dodaje da su beton izlili u ‘šalung’ pred kućom mlade.

Ipak, prema tradicionalnom običaju tu nije bio kraj.

– Pripremili su nam lažnu mladu koju smo ‘kupili’ lažnim novčanicama. Pokušali smo ih prijeći i na toj prepreci, ali uhvatili su nas, pa sam za svoju mladu ipak morao ‘iskeširati’ jedan iznos. No kad sam ju vidio, srce mi je zaigralo i zaboravio sam na sve, htio sam da je samo moja – ispričao je Kruno i zaključio kako su se svi dobro nasmijali i zabavili na slavlju koje je trajalo do sljedećeg jutra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

FOTO

UPRAVO Stradao još jedan motociklist, sletio kod Đelekovca – prevezen hitno u bolnicu

Na Šoderici je danas tradicionalno okupljanje motociklista, takozvanih bajkera. Brojni će zaljubljenici u vožnju na dva kotača ići u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×