DRUGA ŽNL

Močile u velikom drugoligaškom dvoboju dočekuju Mladost Sigetec, Pakasin: Idemo odigrati pravu mušku utakmicu

Panonija Peteranec nalazi se na drugome mjestu. Slavljem nad Rudarom mogli bi se, uz eventualni povoljni rezultat derbija, potpuno približiti vrhu.

20:00h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Veliki derbi 17. kola Druge ŽNL odvijat će se između Močila i Mladosti Sigetec.

Radi se o prvoj i trećoj momčadi prvenstva koje dijeli svega pet bodova. Močile u proljetnom dijelu imaju šest od mogućih devet, dok su Mladostaši uhvatili jedan više.

– Očekujemo tvrdu, tešku utakmicu protiv iskusnog domaćina. Idemo odigrati pravu mušku utakmicu i dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda – kazao je trener Mladosti Božidar Pakasin.

Ukoliko se gleda prvi susret ovih dviju ekipa odigran u rujnu, a koji je završio 3-2 pobjedom Sigećana, gledatelji mogu očekivati odličan nogomet. Pakasin ovoga puta neće moći računati na kartoniranog Jozića i ozlijeđenog Kolmana.

– Dosta smo dobro ušli u prvenstvo, ali nas očekuje još dosta utakmica i jako puno teških gostovanja. Očekujem borbu za naslov do samoga kraja prvenstva – dodao je Pakasin.

ŽNL Panonija - Bojnikovec
Foto: Mateo Alečković

Panonija Peteranec nalazi se na drugome mjestu. Slavljem nad Rudarom mogli bi se, uz eventualni povoljni rezultat derbija, potpuno približiti vrhu. Ipak, nogometaši iz Glogovca ozbiljan su protivnik što su i dokazali u njihovom prvom međusobnom susretu koji je zaključen rezultatom 2-2.

Viktorija i Starigrad zatvaraju krug klubova s 30 osvojenih bodova. Gledajući poredak, ozbiljnije bi prema novim trobodima mogli stići kod kuće protiv Reke, odnosno Podravca.

U ostalim susretima igrat će Hrvatski bojovnik i PrugovacMladost Koprivnički Bregi i Fugaplast te Kalnik i Omladinac.

Druga ŽNL, 17. kolo, subota/nedjelja, 16 sati:

Starigrad – Reka
Hrvatski bojovnik – Prugovac / nedjelja, 15 sati
Mladost – Fugaplast
Močile – Mladost S
Kalnik – Omladinac
Panonija – Rudar G
Viktorija – Podravec