15.4 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mogućnost javnog uvida u projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju Esterove i Kolodvorske ulice
M

Ne propustite

Grad Koprivnica u ljetnim mjesecima 2015. godine planira pokrenuti radove na rekonstrukciji prometnih površina na dijelovima dviju gradskih ulica – dijelu Ulice Đ. Estera i dijelu Kolodvorske ulice, u Koprivnici.

Predviđeno je napraviti rekonstrukciju dijela Ulice Đ. Estera i to od gradske tržnice do Školske ulice, sa spojem na Frankopansku i Školsku ulicu, uz uređenje prometnice na Trgu Leandera Brozovića i prostora s južne strane crkve Sv. Nikole, dok će rekonstrukcija dijela Kolodvorske ulice podrazumijevati dio ulice od željezničkog kolodvora do Starčevićeve ulice sa uključenim uređenjem raskrižja sa Starčevićevom ulicom.

Projektna dokumentacija za planirano uređenje izrađuje se u skladu sa pravilima struke, a želja je Grada Koprivnice da se ona izradi i u suglasnosti te na zadovoljstvo građana. Stoga se zainteresirano građanstvo poziva dana 20.03.2015. godine, u sobu br. 11 (Vijećnica) na Zrinskom trgu 1 na prvom katu, sa početkom u 16:00 h, u javni uvid u dosada izrađenu idejnu projektnu dokumentaciju.

S obzirom da se pri izradi projektne dokumentacije, uz zakonske propise, moraju poštivati i drugi višestruki uvjeti (konzervatorski uvjeti, politika uređivanja prometnog sustava prema načelima održivog kretanja koja podrazumijeva smanjivanje broja parkirališnih mjesta u centralnom dijelu grada, izgradnju pješačko-biciklističkih staza, prostora namijenjenih zajedničkom kretanju … ) građani će putem javnog uvida dobiti objašnjenja i druge informacije oko same rekonstrukcije.

Namjera ovog javnog poziva je, osim vremenski pravovremenog informiranja javnosti, dobiti osvrt i prijedloge uređenja predmetnih dijelova ulica. Prije same rekonstrukcije prometnih površina rekonstrukciju javne rasvjete i podzemnih komunalnih instalacija vršiti će distributeri komunalnih djelatnosti (GKP Komunalac, Koprivnica plin, Koprivničke vode).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×