7.9 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
inicijativa 40 dana za život

Molitelji od sutra opet pred koprivničkom bolnicom, kažu da je dosad spašeno preko 70 djece od sigurne smrti pobačajem
M

Glavna tema jesenske kampanje je udomiteljstvo, a njezin zaštitnik poočim Isusa Krista - sv. Josip

Ne propustite

Molitelji se u srijedu vraćaju pred koprivničku Opću bolnicu. Naime, sutra počinje jesenska kampanja inicijative 40 dana za život, koja će trajati sve do 6. studenog, najavljuju iz Inicijative 40 dana za život i dodaju da će u Koprivnici moliti od 6 do 18 sati.

– Inicijativa 40 dana za život je ekumenska molitvena pro-life inicijativa za život, a posredno i inicijativa za zaustavljanje abortusa – navode.

Kampanja u Hrvatskoj pokrenuta je 2014. godine, sudjelovalo je preko deset tisuća ljudi u 36 hrvatskih gradova, na 38 mjesta bdijenja. Kažu da su do danas ostvareni veliki plodovi.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Spašeno je preko 70 nerođene djece od sigurne smrti pobačajem, a između samih kampanja preko 30 djece. U nekim gradovima u kojima djeluje Inicijativa smanjio se broj pobačaja u bolnicama u kojima se vrše pobačaji. U nekim je bolnicama broj pobačaja pao za 50%, a u većini je bolnica porastao broj poroda – kažu iz Inicijative.

Također, pružena je moralna, duhovna i materijalna pomoć trudnicama uz stručan tim za trudnice koji objedinjuje psihologe, ginekologe, medicinske sestre, stomatologe, pravnike, javne bilježnike, svećenike. Organizirano je više od 450 informativno-edukativnih tribina.

Glavna tema jesenske kampanje je udomiteljstvo, a njezin zaštitnik poočim Isusa Krista – sv. Josip. Koprivnica se priključila inicijativi 2017. godine te je ovo 12. kampanja u kojoj sudjeluju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno događanje

FOTO/VIDEO Brojni ljubitelji umjetnosti došli na otvorenje izložbe Stjepana Kečkeša u Virju, evo kako je bilo

Stjepan Kečkeš, slikar iz Virja, posebna je pojava naivnog slikarstva. To je i jedan od povoda zašto je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×