prva žnl

Molvarcima pobjeda kola, Močilani šokirali Žabno, luda utakmica u Drnju

19:07h
0
Molvarci su napravili veliki posao u Kunovcu // Foto: Vedran Tkalec

Iza nas već je treće kolo u Prvoj ŽNL, u kojem su najveći posao odradili igrači molvarske Mladosti. Nakon što su u prošlom kolu svladali Drnjančane, sad ih je čekalo gostovanje u Kunovcu, jedno od najtežih u ligi.

No, Molvarce to nije omelo te su pogocima Šignjara i Radmilovića slavili 2:1. Oba pogotka zabili su krajem prvog poluvremena. Bakran je početkom drugog smanjio rezultat, no do kraja utakmice mreže se više nisu tresle. Tako je Mladost pri vrhu tablice, dok je Bratstvo na samo tri boda, jer je obje domaće utakmice izgubilo.

Sedam bodova, baš kao i Molvarci, imaju i Miklinovčani, koji su jučer s 4:2 bili bolji od Lipe. Dva gola zabio je Manojlović, po jednog Golubić i Majetić. Za Hlebinčane su strijelci bili Bukvić i Posavec.

U popodnevnim utakmicama najviše pažnje privlačio je dvoboj u Drnju, gdje su gostovali Kalinovčani. U odličnoj utakmici pobjednika nije bilo. Gosti su dvaput vodili, domaćini se dvaput vraćali, a pritom su promašili i dva penala. Jednog Bači, drugog Hrženjak u posljednjim minutama. Hrženjak je, inače, zabio oba gola za Tomislav, a mrežu je tresao još jednom, ali je Brunec nakon par minuta vječanja poništio gol i navukao na sebe bijes kompletne publike. Kako je pojasnio, Hrženjak je, nakon što je Bači promašio penal, prerano utrčao u gostujući kazneni prostor.

Sve ostale utakmice završile su s identičnih 2:0, a pritom je najviše odjeknula pobjeda Močilana u Žabnu. Novigraci su s istim rezultatom bili bolji od Peterančana, Đelekovčani su slavljenički prošli kroz Vojakovac, a Ivančani su bili bolji od Sigečana. Sloga je, ujedno, na vrhu s maksimalnih devet bodova.

REZULTATI 3. KOLA PRVE ŽNL: 

Miklinovec – Lipa 4:2
Bratstvo – Mladost-Molve 1:2
Tomislav (D) – Kalinovac 2:2
Tomislav Radnik – Močile 0:2
Sloga – Mladost (S) 2:0
Viktorija – Osvit 0:2
Drava (NP) – Panonija 2:0