10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
učenje na drugačiji način

Molvarski učenici s načelnikom Ivančanom predlagali ideje za poboljšanje života u općini
M

Kroz interaktivni Dnevni red učenicima su omogućili glasanje po svakoj točki Dnevnog reda, što ih je vrlo dojmilo

Ne propustite

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Molve posjetili su općinskog načelnika Zdravka Ivančana te su održali zajedničku sjednicu.

Tako su učenici naučili što znači općinska vlast, tko ju čini i tko može postati općinskim načelnikom kao i članom općinskog vijeća.

– Učenici su s načelnikom raspravljali i o poslovima koji se rade u općinama te o područjima djelokruga lokalne zajednice. Sjednica je bila vrlo aktivna jer su učenici postavljali mnoga pitanja – ističu iz Općine.

Dodaju da su kroz interaktivni Dnevni red učenicima omogućili glasanje po svakoj točki Dnevnog reda, što ih je vrlo dojmilo. Sjednicu su učenici upotpunili svojim prijedlozima i idejama kojima bi poboljšali svakodnevni život u općini.

Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×