24.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KVALITETA ŽIVOTA

Molve grade Park za vježbanje na otvorenom, od Hrvatske lutrije dobili 90 tisuća kuna
M

Uprava Hrvatske Lutrije povodom obilježavanja 50 godina rada i s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama raspisala je Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom

Ne propustite

Molve će u novoj godini dodatno podići kvalitetu života svojim stanovnicima zahvaljujući sredstvima koje ime je uručila Uprava Hrvatske Lutrije za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom.

Uprava Hrvatske Lutrije povodom obilježavanja 50 godina rada i s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama raspisala je Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje Parkova za vježbanje na otvorenom.

Prema uvjetima Natječaja slučajnim odabirom odnosno izvlačenjem, dodijeljena su sredstva za opremanje jednog parka za vježbanje na otvorenom u jednoj općini ili gradu u svakoj županiji uz napomenu kako minimalno jedna od sprava u Parku za vježbanje mora biti namijenjena osobama s invaliditetom.

Prema uvjetima Natječaja najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 90.414,00 kn odnosno 12.000 EUR-a, a gradovi i općine sami su birali dizajn i veličinu svog vježbališta.

Iz Koprivničko-križevačka županija sretni dobitnik je Općina Molve koja je osvojila iznos sredstava 89.900 kn odnosno 11.931,78 €.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×