Prava atrakcija

Moto-Mrazovi i ove godine stižu na koprivnički trg s vrećama punim slatkiša

U slučaju jako lošeg vremena, ako će padati kiša, onda ćemo se okupiti na trgu idući vikend. Bude to uvijek jedno lijepo druženje u toplom ozračju i drago nam je da na ovaj način možemo razveseliti naše stanovnike pred blagdane, kazao nam je Tomas Vrbnjak.

10:30h
0
Foto: Matija Gudlin

I ove će godine Moto-Mrazovi koji su prava atrakcija za male, ali i velike, stići na koprivnički trg i to u subotu, 9. prosinca, u 10 sati.

Pedesetak Djedova Mrazova na motorima djeci će u centru grada podijeliti bombone i čokolade. Nakon toga, posjetit će malene bolesnike na Odjelu pedijatrije u Koprivnici, a onda se uputiti i do Doma za starije i nemoćne osobe da bi razveselili i stanovnike starije životne dobi.

Nakon toga navratit će do Shopping Centra Supernova gdje će također dijeliti slatkiše posjetiteljima.

Podsjetimo, akcija je to koja je pokrenuta davne 2002.godine, na inicijativu zaljubljenika u motore – Mladena Rušaka i Tomasa Vrbnjaka.

– Akcija je svih ovih godina u pravilu bila dobro posjećena i iznimno mi je drago zbog toga. No, sve ovisi o vremenu. U slučaju jako lošeg vremena, ako će padati kiša, onda ćemo se okupiti na trgu idući vikend. Bude to uvijek jedno lijepo druženje u toplom ozračju i drago nam je da na ovaj način možemo razveseliti naše stanovnike pred blagdane – kazao nam je Tomas Vrbnjak te sve pozvao na ovaj lijepi i poseban predblagdanski događaj.

 

Loading...