ODRŽANA SJEDNICA

Moto utrka Nagrada Križevaca ipak se vozi, poznat je i datum

Predsjednik AMK Križevci Dragutin Srećec rekao je kako održavanje utrke prvenstveno ovisi o izvješću Nacionalnog stožera civilne zaštite koji bi trebao dati svoje mišljenje o održavanju utrke

10:10h
0
Foto: Mateo Alečković/Red Ring Production

U prostoru Auto moto kluba Križevci jučer je održana sjednica organizacijskog odbora za moto utrku Nagrada Križevaca 2020.


Utrka je planirana za 21.lipnja u 14 sati, kako je bilo i prvotno predviđeno, međutim, još ima određenih nepoznanica, budući da su još uvijek na snazi mjere socijalne distance.

Predsjednik AMK Križevci Dragutin Srećec rekao je kako održavanje utrke prvenstveno ovisi o izvješću Nacionalnog stožera civilne zaštite koji bi trebao dati svoje mišljenje o održavanju utrke. Istaknuo je kako su pripreme u tijeku kako bi sve bilo spremno za održavanje utrke u nedjelju 21. lipnja, međutim ako nadležno tijelo ne odobri ovaj termin, alternativni je 13. rujna.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin zahvalio je svima na pomoći u organizaciji koja će, kako se svi nadaju, doprinijeti tome da i ovogodišnja utrka prođe u što boljem ozračju te je istaknuo da će kroz par dana imati sve potrebne informacije oko organizacije moto utrke.

Organizacijskom odboru ispred Grada Križevaca prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je pozdravio prisutne i rekao kako vjeruje da će organizacija moto utrke proći kao što je planirano.

Organizacijski odbor // Foto: Grad Križevci
Organizacijski odbor // Foto: Grad Križevci
Organizacijski odbor // Foto: Grad Križevci

čitam...