Motocross utrka EMX Open Prvenstva Europe

12:29h
0
Motocross

Jučer je u prostorijama općine Kloštar Podravski, pod predsjedanjem zamjenika župana KKŽ g. Darka Sobote, održan sastanak organizacijskog odbora motocross utrke EMX Open Prvenstva Europe. Najveći i najznačajniji sportski moto događaj sezone održat će se na stazi Karasov brijeg u Kozarevcu.

U subotu 20. kolovoza u 15,00 sati započinju kvalifikacije u kojima će sudjelovati preko 60 najboljih europskih vozača. Najuspješniji će u nedjelju 21. kolovoza u 13,00 sati startati u utrci EMX Open Prvenstva Europe i boriti se za ostvarenje što boljeg rezultata. U borbi za naslov europskog prvaka je i naš Nenad Šipek koji se s osvojena 122 boda nalazi na trećem mjestu, iza Bjelorusa, Evgeni Tyletski (173 boda) i Čeha, Petr Bartos (171 bod).

Članovi organizacijskog odbora dogovorili su tehničke detalje, promidžbu i pripremu same utrke. Zaključeno je da će ova utrka Prvenstva Europe obogatiti turističku ponudu naše županije i ponukati brojne ljubitelje ovog sporta i adrenalina da dođu na ovaj veliki sportski događaj u Kozarevac.

čitam...