15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Javno izlaganje

Možete uputiti primjedbe i prijedloge na upravljanje zaštićenim dijelovima prirode, evo i kada
M

Ovaj plan dan je na raspravu tako da svi zainteresirani mogu dati svoje primjedbe i prijedloge pismenim putem ili u knjigu primjedbi koja se nalazi u Javnoj ustanovi

Ne propustite

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije organizirala je u Đurđevcu Javno izlaganje prijedloga Plana upravljanja posebnim rezervatom i područjem ekološke mreže Đurđevački peski.

Ovaj plan dan je na raspravu tako da svi zainteresirani mogu dati svoje primjedbe i prijedloge pismenim putem ili u knjigu primjedbi koja se nalazi u Javnoj ustanovi. Oni koji će slati svoje primjedbe i prijedloge to mogu učiniti od šestog do sedmog ožujka.

Ravnateljica Javne ustanove Željka Kolar objasnila što je Plan upravljanja, zašto se donosi, koja je njegova svrha te kako izgleda proces izrade.

Osvrnula se i na aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog prijedloga Plana u kojima će se unutar aktivnosti vezanih za očuvanje prirodnih vrijednosti nastaviti provoditi aktivnosti koje su dugogodišnje, provjerene i daju dobre rezultate.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×