18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Širenje stranke

Mreža osnovala ogranak u Križevcima, predsjednik je Hrvoje Gužvinec
M

Izuzetno sam zadovoljan da je našoj stranci pristupio veliki broj madih, obrazovanih ljudi, kao i osoba koje nisu do sada bile politički angažirane, a sa njima krećemo u izgradnju Križevaca po mjeri svih stanovnika, bez obzira da li se radi o ruralnom ili urbanom dijelu - kazao je Gužvinec.

Ne propustite

Mreža nezavisnih lista u utorak je osnovala svoj ogranak u Križevcima. Na izbornoj sjednici je izabrano vodstvo ogranka. Hrvoje Gužvinec koji je izabran za predsjednika iskazao je zadovoljstvo podrškom Mreži.

– Htio bih se zahvaliti svima što su prisustvovali ovom jednom, rekao bih, povijesnom trenutku jer smo osnovali novi ogranak jedne nove stranke. U Križevcima se u proteklom razdoblju dogodilo nekoliko bitnih stvari, od brze ceste, gospodarskih zona, pa do tehnološkog parka, a to je ujedno i temelj na kojemu ćemo nastaviti raditi i dalje. Program je u pripremi, jedan veliki dio smo već napravili u suradnji sa stručnim ljudima, a mogu reći i da je puno ljudi već podržalo ideju Mreže. Izuzetno sam zadovoljan da je našoj stranci pristupio veliki broj madih, obrazovanih ljudi, kao i osoba koje nisu do sada bile politički angažirane, a sa njima krećemo u izgradnju Križevaca po mjeri svih stanovnika, bez obzira da li se radi o ruralnom ili urbanom dijelu – kazao je Gužvinec.

Za potpredsjednike su izabrani Igor Brkić i Tihomir Hodak, a za tajnika Ivan Cetušić. U predsjedništvo su izabrani Goran Gregurek, Darko Balić i Dado Bubnjar.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, potpredsjednica stranke Đurđica Mustaf, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović, povjerenik ogranka Kalnik Božo Kovačić, povjerenik ogranka Sveti Petar Orehovec Dragutin Matus i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Predsjednik stranke Darko Koren je iskazao veliko zadovoljstvo brojem i sastavom okupljenih, posebice činjenicom da su bili prisutni i ravnatelji tri škole.

– To dokazuje naše opredjeljenje za obrazovanjem, a oni rade i na programu obrazovanja. Također, prezentirao je ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba koje se do sada nisu bavile politikom, a koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i realizaciju istih – rekao je Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepopravljiv

Za ovog “majstora” nema prepreka, vozio sa zabranom, bez vozačke, hrpom negativnih bodova… Nije prošlo dobro

Bilo je posla jučer na koprivničkom sudu, a ponajviše zbog vozača koji su kršili sve i svašta. Jedan 36-godišnjak doveden...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×