9 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mršić čestitao Korenu
M

Ne propustite

Povodom ostvarenih rezultata na lokalnim izborima u 2009. godini županu Darku Korenu gradonačelnik Zvonimir Mršić uputio je slijedeću čestitku:

– Poštovani župane Koren, u ime građana Koprivnice i osobno čestitam Vam na rezultatima izbora i dobivenom povjerenju žitelja da u naredne četiri godine upravljate Koprivničko-križevačkom županijom.

Uvjeren sam da ćete u potpunosti respektirati nedvosmisleno iskazanu volju građana Koprivnice te raditi na rješavanju problema na području grada iz županijske nadležnosti.

Kao gradonačelnik Koprivnice pozivam Vas na potpunu i iskrenu suradnju na dobrobit svih žitelja naše županije.

Suradnja županije s gradom Koprivnicom i župana s gradonačelnikom može rezultirati sinergijom i postizanjem iznad prosječnih rezultata što smo uostalom i pokazali u proteklom razdoblju.

Ne smije biti prepreka niti izgovora u postizanju cilja, a to je služenje građanima koji su nam ukazali povjerenje u cilju podizanje kvalitete njihova života – ističe se u poruci koprivničkoga gradonačelnika Zvonimira Mršića županu Darku Korenu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Odlično

Lijepa brineta očarala na špici modnom kombinacijom, pogledajte samo te čizme

Šećući grdom naišli smo na mladu brinetu koja nas je oduševila jednostavnošću i prirodnom ljepotom. Sviđa nam se što na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×