11 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mršić i Polančec u verbalnom ratu
M

Ne propustite

090512-mrsic-mNakon što je potpredsjednik Vlade, Damir Polančec, u lokalnom tjedniku gradonačelnika Zvonomira Mršića nazvao Simonicom te ustvrdio da se samo voli slikati, hvaliti i zaduživati, a nitko ne zna što zapravo radi, Mršić je uzvratio udarac.

– Polančec u plaćenim oglasima govori neistinu da mu se nisam javio u četiri godine i tri mjeseca – kazao je Mršić te pokazao papir na kojem su zabilježeni njegovi pozivi Polančecu i to tri u veljači i 15 tijekom ožujka i travnja. Mršić je zabilježio i razloge nejavljanja poput sastanaka ili puta, a zvao ga je, kaže, po pitanju vojarne.

Mršić također tvrdi da mu se Polančec nije javio ni nakon sastanka u Slogi te nije odgovorio na dopis u kojem su ga tražili pomoć oko renoviranja Oružanske ulice, u kojoj i sam živi.

– Polančec ne da ne bi trebao biti potpredsjednik Vlade, nego se uopće ne bi smio baviti politikom jer se koristi neistinama – kaže Mršić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×