6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIJEVARA

Mudro dogovorio radove na krovištu, uzeo 20 tisuća kuna predujma, a ništa nije ni planirao obaviti
M

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 25-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, stoji na stranicama DORH-a.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje 25-godišnjaka zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i prijevare u gospodarskom poslovanju.

Na stranicama Državnog odvjetništva RH stoji kako je osumnjičenik u svibnju 2020. godine, u mjestu pokraj Varaždina, dogovorio obavljanje radova na krovištu kuće. Tražio je 20 tisuća kuna predujma, s time da, navodi DORH, uopće nije planirao obaviti radove. No, oštećenik mu je povjerovao i dao novac.

Također, u listopadu prošle godine, kao direktor trgovačkog društva, s direktorom druge tvrtke sklopio je ugovor o izvođenju radova na krovnoj konstrukciji i nadstrešnici na objektu u Rijeci. Opet je zatražio 20 tisuća kuna predujma, opet ništa nije planirao napravio i opet su mu povjerovali.

– Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 25-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela – stoji na stranicama DORH-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×