17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bračne muke

Muž i žena natezali se oko ljubavnica i povrća, razbijale su se tegle, police i televizor
M

Sud ga je oslobodio jer je supruga odbila svjedočiti, a drugih svjedoka i dokaza nema.

Ne propustite

Zbog svađe i nasilja u obitelji 58-godišnjak iz Varaždinskih Toplica završio je na Općinskom sudu u Varaždinu, koji ga je na kraju ipak oslobodio optužbi.

Bio je optužen da je 30. lipnja oko 18 sati došao na polje na kojem se nalazila njegova supruga i počeo je vrijeđati te ju potom i fizički napao, gurnuo rukama, bacio na pod i pritiskao. Otišao je, a oko 22.30 sata se vratio i pokušao je ući u spavaću sobu u kojoj se supruga zaključala. Nastavio je vikati i prijetiti, na hodniku je razbio teglu s cvijećem, ušao u dnevni boravak i razbacao stvari, istrgnuo televizor sa zida i bacio ga na pod.

Optuženik je na sudu izjavio da se ne smatra krivim te je iznio svoju verziju događaja. Kako je rekao, sa suprugom je otišao u vrt, gdje su primijetili su da im je netko ukrao povrće. Sumnjali su na susjede vikendaše, jer su se krađe događale vikendom, pa je odlučio prespavati u kućici u vrtu da ih ulovi. Supruga se bunila protiv toga i optuživala ga da će si dovesti neku ženu, za što on tvrdi da je neosnovano zato što u 25 godina braka nikada nije bio s drugom.

Počeli su se svađati, vrijeđati i psovali su, a prilikom natezanja oko kosilice supruga je, rekao je, pala na zemlju. On je još nekoliko sati bio u kamp-kućici, a kad su susjedi otišli, vratio se kući i naletio na zaključana ulazna vrata. Uspio je ući u kuću kroz otvorena kuhinjska vrata i htio upaliti svjetlo, a kako se prekidač se nalazi iza televizora, nenamjerno je dotaknuto televizor koji je pao na pod. Ljutito je bacio i policu koja se nalazila ispod televizora. Zatražio je od supruge da mu dozvoli da uzme stvari jer je ujutro morao ići na put. Rekla mu je da ih može uzeti samo uz dolazak policije.

– Lijepo su et tvoje k***e naučile – aludirao je na njene prijateljice.

Prespavao je u kamionu i ujutro otišao na put. Prošao je granicu i već bio u Sloveniji kad ga je nazvao netko iz policijske postaje i rekao da treba s njim obaviti razgovor.

Odnosi između supruge i njega inače su dobri, kazao je, osim što mu zna predbacivati veze s drugim ženama, i to neosnovano. Kao vozača ga kod kuće nema po mjesec ili dva, a to onda to kod nje izaziva ljubomoru, branio se. Nakon što je sve to ispričao, sud ga je oslobodio jer je supruga odbila svjedočiti, a drugih svjedoka i dokaza nema.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×