14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova usluga Komunalca

Na aplikaciji zakrpaj.to poslikaj rupu na cesti, prijavi i čekaj rješenje problema
N

Ne propustite

Komunalac je uspostavio još jedan u nizu novi internetski servis za građane – zakrpaj.to

Riječ je o sustavu koji omogućava prijavu komunalnih problema putem mobitela. Građani od sada mogu prijaviti razbacani otpad, rupe na cesti, pokvarene žarulje javne rasvjete, grafite, razbijene klupe u parku, slomljene grane, razbacane kontejnere i slično.

Kako bi na brz i moderan način prijavili problem, potrebno je instalirati mobilnu aplikaciju zakrpaj.to na pametni telefon, fotografirati i opisati problem, upisati ime te ostaviti mail adresu na koju želite da vas se obavijesti o rješavanju problema.

Servisu se može pristupiti i putem internetske stranice www.zakrpaj.to   Problem se može prijaviti tako da se odabere Koprivnica, pritisne na kartu, odabere lokacija i prijavi.

Iz Komunalca kažu da će gradske službe na taj će način zaprimiti prijavu, preuzeti problem i pobrinuti se za njegovo rješavanje, a građani će istog trenutka znati da je problem riješen.

Napominju da mjerodavne službe tako imaju bolju evidenciju svih prijava, a građani uvid u dinamiku rješavanja njihovih, ali i svih ostalih prijava.

Sve komunalne prijave tako se nalaze se na jednom mjestu, a na ovaj će se način ubrzati otklanjanje komunalnih problema.

Ujedno, na internetskoj stranici bit će prikazani svi prijavljeni problemi te će se u svakom trenutku moći vidjeti je li određeni problem koji je prijavljen u postupku rješavanja ili je riješen.

Uz novu mogućnost komunikacije, građani kao i dosada, probleme mogu prijavljivati izravnim kontaktom s Komunalcem, Gradskom upravom i njihovim službama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×