23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
'STOTKU' ĆETE TEŠKO NAĆI

Na bankomatima u prva tri mjeseca nove godine možete dizati samo dvije vrste novčanica, pogledajte koje i podsjetite se do kada možete koristiti kune
N

Ostatak koji od 1. siječnja dobijete u trgovini, kafiću ili bilo gdje drugdje, bit će u eurima, odnosno centima

Ne propustite

Ušli smo u posljednji tjedan 2022. godina, a idućih dana u upotrebi će biti tek svaki treći bankomat. Svi oni koji će biti izvan funkcije punit će se eurima kako biste iste mogli i podizati, a oni bankomati koji sada rade ugasit će se u ponoć, 31. prosinca. Do sredine siječnja svi bankomati u Hrvatskoj će biti u funkciji za podizanje eura.

Ono što treba naglasiti, od prvog dana nove godine pa u naredna tri mjeseca na bankomatima ćete moći podići samo novčanice od 10 i 20 eura, a od travnja će im se dodati i novčanice od 50 eura. Stotice ćete moći podići na iznimnim mjestima, gdje bankari procijene da puno ljudi podiže puno novca.

Kunama ćete, inače, moći plaćati sve do 14. siječnja, a ostatak koji dobijete u trgovini, kafiću ili bilo gdje drugdje, bit će u eurima, odnosno centima. Što će se kasnije dogoditi s kunama i lipama pisali smo prije nekoliko dana.

Podsjetimo, tko ovih dana podiže novac iz bankomata može to napraviti na prvom na koji naiđe, a koji je aktivan, jer zaračunavanja naknade za podizanje novca tuđih klijenata neće biti sve do 15. siječnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

opg sretni breg

FOTO/VIDEO Jadranka i Slavko Lakuš udahnuli su staroj kleti novi život i pretvorili ju u mjesto iz snova u kojem svaka stvar ima svoju...

Odlazak u mirovinu za njih je bila mogućnost da se bave obiteljskom tradicijom. Nastavili su živjeti još bržim tempom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×