javni red i mir

Na dvorištu u podne navijao glazbu i turirao auto, kad je došla policija, stiglo je i pijano pojačanje

Onda su oni pozvali policiju. Kad su policijski službenici stigli, dotični je nastavio sa svojom 'feštom', a onda je i 'počastio' policajce ružnim riječima. 

10:45h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Na crkvi zvoni podne, a u Ulici kralja Tomislava u Peterancu 27-godišnjak turira auto u ritmu glasne glazbe koju sam pušta. Tako bi se mogla opisati jučerašnja nedjelja u toj ulici.

Kako kaže policija, 27-godišnjak je u podne, pod utjecajem 1,65 promila alkohola, glasno puštao glazbu u svom dvorištu. Sve to pratio je glasnim turiranjem automobila. To se nije sviđalo susjedima pa su mu prigovorili nakon čega ih je verbalno napao. Onda su oni pozvali policiju. Kad su policijski službenici stigli, dotični je nastavio sa svojom ‘feštom’, a onda je i ‘počastio’ policajce ružnim riječima.

Da ne bi ostalo na tome, protagonistu se pridružilo još prijatelja, svi odredom pod utjecajem alkohola. Tako je 31-godišnjak imao 1,73 promila, 22-godišnjak je imao 1,60 promila, ženska osoba s 30 godina na leđima napuhala je 1,05 promila, ‘šlag na tortu’ bila je maloljetna osoba koja ima 15 godina, a napuhala je 0,72 promila.

Pohvalno, nema što.

čitam...