14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na finalu Lino višebojca prikupljat će se plišani medvjedići za djecu na poplavljenim područjima
N

Ne propustite

Višebojci iz cijele Hrvatske i navijači iz Zagreba, Donjih Andrijevaca, Čakovca, Ogulina, Višnjevca, Karlovca, Buzeta Ivanić Grada i Novske žele vratiti osmijeh na lica svojih vršnjaka i pokazati im da u nesreći nisu sami. Finale Lino višebojca koje se u subotu 24. svibnja, u 12:00 sati održava u gradskoj sportskoj dvorani u Novskoj imat će posebnu humanitarnu notu. Svi sudionici natjecanja ponijet će plišane medvjediće koji će se potom uručiti djeci koja su zbog poplava morala napustiti svoje domove.

Finale u Novskoj ujedno je i 200. Lino višebojac i kruna uspješne osme sezone koja je po organizaciji domaćina, odličnoj navijačkoj atmosferi, po količini oslikanih transparenata i oglasnih ploča, maštovitosti u pripremi maski i navijačkih koreografija, po kvaliteti kulturno-umjetničkih programa, a nadasve sportskim rezultatima nadmašila sve dosadašnje.

Završnica natjecanja kojim su Podravka, Sportske novosti i HT stavili veliki osmijeh na lica gotovo 15 000 osnovaca iz cijele Hrvatske okupit će u Novskoj oko 1400 sudionika. Koprivničko-križevačku županiju zastupat će Petra Piskor i Filip Vincek iz OŠ Molve. Uz najbolje višebojce iz 24 škole iz svih hrvatskih županija koji se nadaju pobjedi i ostvarenju svog sportskog sna, a to je odlazak na odabranu sportsku priredbu bilo gdje u Europi, u Novsku dolaze i izabrani izvođači kulturno-zabavnih točaka i najuspješniji autori radova na temu „Svijet po tvom”. S njima će se družiti i vrhunski hrvatski sportaši među kojima će biti i nogometaš Jerko Leko,atletičarka Andrea Ivančević, te rukometaš Luka Stepančić, zatim pjevačica Vanna i članovi grupe Vatra.

U sklopu finala Lino višebojca bit će uručena i priznanja za najbolje oglasne ploče, transparente i maske, navijače, najslađu Lino kreaciju, za najljepši Linograd, te Trofej fair play i proglašeni sportski rekorderi sezone. Dan prije, 23. svibnja održat će se polufinalna natjecanja te će biti otvorena izložba „200 Lino višebojaca”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×