5.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uložili žalbu

Na koprivničkom sudu oslobodili roditelje koji su zlostavljali i zanemarivali djecu, tužitelji zgroženi: Presuda je nejasna, stav Općinskog suda je pogrešan
N

U istom je predmetu viši sud već ranije ukidao presude Općinskog suda u Koprivnici

Ne propustite

Roditelji iz Koprivnice, koji su zlostavljali i zanemarivali troje maloljetne djece, prvostupanjskom presudom Općinskog suda u Koprivnici oslobođeni su svih optužbi za koje ih se teretilo.

Takva presuda tužitelje nije zadovoljila pa su odmah uložili žalbu na prvostupanjsku odluku, s obrazloženjem da je presuda nerazumljiva i nejasna.

– Državno odvjetništvo je podnijelo žalbu protiv oslobađajuće presude zbog bitnih procesnih i materijalnih povreda smatrajući da je obrazloženje presude nerazumljivo i nejasno, a u istom je predmetu viši sud već ranije ukidao presude Općinskog suda u Koprivnici i upozoravao da je pogrešan stav na temelju kojeg donosi oslobađajuće presude – stoji u obrazloženju Državnog odvjetništva.

Ako se žalba usvoji i spomenuti roditelji (1966. i 1967. godište) budu kaženjeni po čl. 213. st. 2. Kaznenog zakona/97. mogli bi dobiti kaznu zatvora od tri mjeseca do pet godina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×