Križevci Beach Party

Na križevačkoj ljetnoj špici zabavite se uz odbojku, vodene balone, modnu reviju, pogledajte detalje

Smijeha zasigurno neće nedostajati uz stand-up komediju Niđe veze Tihomira Psihomira Paravine i Igora Drlje.

15:10h
0
Foto: krizevci.hr

Križevačka ljetna špica u nedjelju, 25. srpnja, donosi ljetnu poslasticu. Održat će se, tako,  Križevci Beach Party na kojem posjetitelje čeka zabava za cijelu obitelj.

U organizaciji Grada Križevaca i Turističke zajednice, na Strossmayerovom trgu od 10 do 22 sata, odvijat će se brojni zabavni sadržaji.

Bit će tamo organizirani prostor za odmaranje u hladu ili za uživanje na suncu, zabava s vodenim balonima, turnir u odbojci na pijesku. Posjetitelji će imati prilike pronaći knjigu za sebe, pogledati ljetne frizure i odjeću na ljetnoj modnoj reviji koju priprema Udruženje obrtnika Križevci.

Smijeha zasigurno neće nedostajati uz stand-up komediju Niđe veze Tihomira Psihomira Paravine i Igora Drlje. Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Krnjić-Krnya, a tijekom cijelog dana bit će dostupne besplatne vodene atrakcije za najmlađe.

Prijava ekipa za turnir u odbojci na pijesku uz suorganizaciju ŽOK Križevci, zaprimaju se zaključno s četvrtkom, 22. srpnja, na broj telefona 099/780-5583. Za najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji bit će osigurane nagrade.

Na web stranici Grada Križevaca u tijeku je Javni poziv za davanje u najam ugostiteljskih kućica bez naknade u sklopu događanja Križevci Beach Party koji svi zainteresirani ugostitelji mogu pronaći na sljedećoj poveznici https://krizevci.hr/dokumenti/javni-natjecaj-za-ustupanje-drvenih-kucica-
bez-naknade-u-sklopu-dogadanja-krizevci-beach-party/

čitam...