šoderica

Na očišćeno odlagalište otpada netko je dovezao novo smeće, načelnik Legrada Sabolić revoltiran: Čestitam pametnjakoviću

Naime, prije dva dana u Legradu je uklonjen sav otpad s ilegalnog odlagališta smeća na području općine, na Šoderici, a sada je netko dovezao novi otpad. 

14:00h
0
Foto: Facebook Ivan Sabolić

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, samo za ovo drugo nisam siguran, rekao je Albert Einstein. Jedna od potvrda njegove teze dolazi iz Legrada. Potez zasad nepoznate osobe pošteno je razjario načelnika Ivana Sabolića koji se oglasio putem svojeg Facebook profila.

Naime, prije dva dana u Legradu je uklonjen sav otpad s ilegalnog odlagališta smeća na području općine, na Šoderici, a sada je netko dovezao novi otpad na netom očišćeni prostor.

– Čestitam pametnjakoviću s Šoderice što je ponovno stvorio ilegalno odlagalište otpada samo dva dana nakon što je sav otpad uklonjen! Ako mislite da ste ovim činom profitirali i nadmudrili općinu, mene ili Komunalac, prevarili ste se. Svaka kuna koju potrošimo na čišćenje ovakavih odlagališta je kuna manje za odmuljivanje jezera, popravak javne rasvjete, košnju zelenih površina, asfaltiranje i ostale projekte za kojima Šoderica vapi. Nemojte se čuditi kad Vam porastu cijene odvoza smeća, komunalna naknada ili porez na kuće za odmor, nije to zbog plaća djelatnika u općinskim uredima (one u velikom postotku dolaze iz EU projekata), već zbog ljudi koji rade takve stvari – poručio je načelnik Sabolić.

Foto: Sanjin Bojić