26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
budimo ruka podrške

Na okruglom stolu u Đurđevcu predstavnici udruga s intelektualnim poteškoćama raspravljali o suradnji dionika u sektoru socijalnih usluga
N

Projekt se provodi s ciljem razvoja organizacija civilnog društva na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije

Ne propustite

U prostorima Gradske knjižnice Đurđevac jučer je održan okrugli stol pod nazivom Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga uslijed kriznih situacija u sklopu EU projekta Budimo ruka podrške.

Projekt se provodi s ciljem razvoja organizacija civilnog društva na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Okrugli stol su organizirale Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ i Udruga osoba s teškoćama Bjelovar, koje sudjeluju kao partneri u projektu te Udruga Maslačak Križevci, koja je nositelj projekta.

Okruglom stolu je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je istaknuo podršku Županije razvoju socijalnih usluga, ali i aktivnostima udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi, za koje su ove godine i povećana financijska sredstva. Također je udrugama čestitao na predanom radu u poboljšanju kvalitete svojih članova.

Okrugli stol je moderirala socijalna pedagoginja i dugogodišnja suradnica Udruge Maslačak Ana Ivančan.

Spomenimo kako je cilj projekta osposobiti predstavnike organizacija civilnog društva za prikupljanje sredstava te transparentno vođenje organizacija, kao i za razvoj socijalnih usluga i pružanje učinkovitih odgovora u kriznim situacijama.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predivno

PRIRODNI FENOMEN Na nebu iznad Podravine zanimljiva pojava, evo o čemu se radi

Na nebu iznad Podravine mnogi su primijetili zanimljivu pojavu - cirkumhorizontski luk. Riječ je o pojavi iz obitelji halo, kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×