Stožer civilne zaštite

Na području županije potvrđeno 36 novih slučaja, traje cijepljenje u Koprivnici

Podsjećamo, danas se u dvorani srednje škole u Koprivnici provodi akcija cijepljenja bez zakazanog termina, i to od 8 do 11 sati.

09:39h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije u svome izvješću navodi kako je na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza potvrđeno 36 novih slučaja bolesti COVID-19.

Trenutno je aktivno 139 slučaja bolesti, ozdravilo je devet osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi osam osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8627 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 129 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus.

Podsjećamo, danas se u dvorani srednje škole u Koprivnici provodi akcija cijepljenja bez zakazanog termina, i to od 8 do 11 sati, a na raspolaganju su cjepiva Comirnaty (Pfizer) i Moderna – 1. i 2. Doza te Janssen (Johnson).

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.