4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
turnir u koprivnici

Na prvu Zlatnu kokicu dolaze hrvačice iz čak sedam zemalja, očekuje se oko 150 natjecateljica
N

Turnir će se održati u subotu u koprivničkoj dvorani Vinko Zember, počinje u 9 sati i trajat će cijeli dan, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan

Ne propustite

Prije nego što je pandemija prije tri godine ‘pokorila svijet’, u Koprivnici smo svake godine, početkom ožujka, mogli uživati u Zlatnom pijetlu, jednom od najjačih hrvačkih turnira za dječake u Europi. U Hrvačkom klubu Podravka sad su odlučili napraviti korak naprijed i organizirati turnir za djevojčice, čije će se prvo izdanje održati ovog vikenda u Koprivnici i to pod nazivom Zlatna kokica.

- Oglas -

– Kao takav, bit će to prvi turnir u Hrvatskoj organiziran isključivo za uzraste djevojčica. Djevojčice će se tako natjecati u tri uzrasne kategorije. Starije djevojčice rođene 2008.-2010. hrvat će u 11 težinskih kategorija, baš kao i mlađe djevojčice rođene 2011.-2013. godine. Početnice rođene 2014. i 2015. godine hrvat će u četiri težinske kategorije – pojasnili su iz kluba.

Dodaju da dolaze hrvačice iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Poljske, Češke i Slovačke, a kada im pridodamo i one ih hrvatskih klubova očekuje se oko 150 natjecateljica, što je vrlo respektabilna brojka, s obzirom na to da je riječ o prvom takvom turniru.

Turnir će se održati u subotu u koprivničkoj dvorani Vinko Zember (O.Š. Đuro Ester), počinje u 9 sati i trajat će cijeli dan, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti