12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na sjednici Županijske skupštine rebalans proračuna
N

Ne propustite

U Gradskoj vijećnici u Koprivnivi utorak, 12. studenoga, s početkom u 16 sati održat će se 5. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Imat će 12 točaka dnevnog reda, od kojih valja izdvojiti onu o rebalansu proračuna za kojeg je predloženo da se smanji za 855.351 kunu.

Osim rebalansom, vijećnici će se baviti i donošenjem odluke o izmjenama i dopunama Statuta Koprivničko-križevačke županije, Odluke o javnim priznanjima županije, a odlučivat će i o produljenju važenja županijske razvojne strategije. Među točkama dnevnog reda nalaze se i izmjene i dopune Odluke o osnivanju Zavoda za hitnu medicinu, donošenje rješenja o imenovanju županijskog Stožera zaštite i spašavanja te će se razmatrati Analiza mogućnosti i kapaciteta za smještaj osoba starije životne dobi u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Kao nešto važniju sjednicu Županijske skupštine župan Darko Koren istaknuo je onu koja će se održati u prosincu, kada će se donositi proračun, ali i odlučivati o reorganizaciji Županijske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×